Levering & retounering

Levering 

 
Wij leveren met tnt-post. De verzendkosten zijn €6.95 binnen nederland. Buiten nederland verzenden is niet mogelijk. De levertijd bedraagd 3-5 werkdagen. U krijgt van ons een email wanneer uw pakketje klaar is voor verzending.
 

Retounering

 

Het aanmelden van een retour dient binnen 7 dagen te geschieden. Het artikel dient in de orginele verpakking met een (kopie) van de factuur en het retourfomulier opgestuurd te worden. Het retourformulier ontvangt u per mail na de melding van u dat u wilt retouneren. De verwerkingstijd van een retourzending is 7 werkdagen.

Uiteraard dienen de artikelen onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. U kunt hierover vooraf contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@jmjewelry.nl. Verzendkosten voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of ontvangt u een cadeaubon exclusief de verzendkosten.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen ivm hygiene voorschriften.